Revija za zdravo
in aktivno življenje

O nas

Spletna stran Maxximum.si je leta 2011 praznovala deseto obletnico. Namenjena je širjenju informacij o zdravi prehrani, prehranskih dopolnilih, hujšanju, vadbi v fitnesu in rekreaciji. Njen ustanovitelj in lastnik je Gašper Grom, dolgoletni navdušenec nad fitnes vadbo in prehrano kot pomembnima dejavnikoma izboljšanja kakovosti življenja. Gašper je izkušen osebni trener, lastnik trgovin Maxximum Shop ter solastnik fitnes centrov MaxxGYM in MaxxFITNES. Je avtor številnih člankov ter odgovorni urednik brezplačne revije Postani Fit in revije Maxx Fitness & Bodybuilding.

Spletna stran Maxximum je nastala ljubiteljsko in je bila med prvimi tovrstnimi spletnimi stranmi v Sloveniji. Sčasoma Gašper ugotovi, da sta prehrana in vadba tako pomemben del njegovega življenja, da bi se jima želel v celoti posvetiti tudi poslovno. Dotedanjo službo obesi na klin in ustanovi svoje lastno podjetje. Spletni strani se priključi preprosta spletna trgovina s prehranskimi dodatki.

Stran Maxximum.si postaja vse bolj priljubljena in prepoznavna. V naslednjih letih doživi številne prenove, rubrik, člankov in drugih prispevkov pa je vedno več. Luč uzre tudi popolnoma nova spletna trgovina MaXXimum Shop s prehranskimi dopolnili in športno prehrano, vedno bolj pomemben del strani pa postaja Maxximum forum, kjer uporabnice in uporabniki izmenjujejo svoja mnenja in izkušnje o prehrani, vadbi, hujšanju in sorodnih temah.

Kmalu po ustanovitvi spletne trgovine Gašper prereže trak prve trgovine MaXXimum Shop v Ljubljani. Sledi ji še trgovina v Mariboru in franšizna trgovina v Kranju. Sčasoma se poleg lastne blagovne znamke prehranskih izdelkov Maxximum na policah znajdejo tudi številni drugi prehranski dodatki priznanih evropskih in ameriških proizvajalcev. Leta 2009 se predstavi še druga lastna blagovna znamka Vital Slim, leta 2010 pa se odpre trgovina Maxximum Shop tudi v Celju. Članic in članov trgovine MaXXimum Shop je iz leta v leto več (trenutno okoli 20.000), prav tako tudi na MaXXimum forumu, kjer jih je trenutno več kot 17000, številke pa vsakodnevno naraščajo.

Ker je Facebook v zadnjih letih postal pomemben dnevni »spremljevalec« marsikoga izmed nas, seveda ni šlo drugače, kot da se Maxximum pojavi tudi tam. Našo Facebook stran najdete pod imenom MAXXIMUM SLOVENIJA in se s klikom na »Všeč mi je« pridružite skoraj 7000 uporabnikom. Na Facebook strani MAXXIMUM SLOVENIJA redno objavljamo informacije o zdravi prehrani in vadbi, najrazličnejše fotografije in videoposnetke, recepte, novičke, akcije v naši spletni trgovini in podobno.

Leta 2012 smo se odločili za celotno obnovo spletne strani. Da bi vam, dragi člani in obiskovalci strani, zagotovili čim bolj enostavno brskanje, čim bolj pregledne vsebine in čim bolj ažurne informacije s področja zdravega življenja, prehranskih dodatkov in fintesa. Glavna novost, ki smo jo uvedli je podstran BodyBuilding, ki je namenjena vsem, ki se želijo amatersko ali profesionalno ukvarjati z eno najlepših in najtežjih umetnosti, oblikovanju telesa. Na njej vas bomo obveščali o prihajajočih tekmah, poročilih iz prireditev, prav tako pa vas bomo seznanjali z zadnjimi dognanji in raziskavi iz področja prehrane, treninga in delovanja človeškega telesa.

Spletna stran maxximum.si ni le »spletna stran Gašperja Groma« in vsekakor ne bi obstajala v takšni obliki, kot je, če nam ne bi pomagali številni posamezniki, med katerimi bi želeli posebej izpostaviti Uroša Sobočana, Metko Švagelj, Roberta Babiča in Stašo Grom. Združilo nas je skupno veselje do zdrave prehrane, gibanja, kakovostnega življenja in dobrega počutja. Svojega dela ne opravljamo zgolj kot pridobitno dejavnost, temveč s srcem in v želji kritično ozaveščati obiskovalce ter jim pomagati pri usmerjanju k bolj zdravemu življenjskemu slogu.

Le uravnotežena prehrana in redna telesna aktivnost sta prava načina za doseganje ciljev, pa naj gre za hujšanje, pridobivanje mišic ali za izboljšanje športnih rezultatov. Prehranska dopolnila in športni dodatki so lahko pri tem le v pomoč, ne pa nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Želimo si, da bi vam s svojimi prispevki na spletni strani in pogovornem forumu olajšali oceno, katero dopolnilo je primerno konkretno za VAS. Ne ponujamo vam čudežev, ker čudežev ni. To je tudi razlog, da vedno dajemo prednost urejenemu jedilniku, ki temelji na uravnoteženih živilih, in primerni vadbi, šele nato pa po potrebi priporočamo različna prehranska dopolnila. Zato ste lahko popolnoma prepričani, da vam bomo na vaša vprašanja vedno odgovorili objektivno ter v skladu z vašimi zadanimi cilji. Spremljamo najnovejša dognanja in raziskave s področja prehranskih dopolnil, zdrave prehrane in rekreacije ter se ne zanašamo na propagandni material proizvajalcev. Ravno zato lahko s ponosom povemo, da nam naši obiskovalci zaupajo in se vedno znova radi vračajo.

Želimo vam prijetno brskanje po naši spletni strani. Veseli bomo vaših morebitnih predlogov, mnenj in kritik, ki nam jih lahko posredujete na e-naslov info@maxximum-shop.com.

Ekipa Maxximum

SEDEŽ PODJETJA

Maksimum d.o.o.
Parmova 51
1000 Ljubljana

KONTAKT

Tel. št.: 01 43 66 024
Fax: 01 43 66 023
E-naslov: info@maxximum.si
Spletna stran: www.maxximum.si

Identifikacijska številka: SI93644396
Matična številka: 1974408
TR.R.: SI56 290000055287432 (Unicredit Banka Slovenije d.d.)
Smo zavezanec za DDV.

Podatki o vpisu v register:
Registrska št. vložka: 1/40063/00
Datum: 15.8.2004
Registrirano pri: Okrožno sodišče v Ljubljani